Kalas med roliga aktiviteter

Bowling är en utmärkt aktivitet för den som vill ha lite roligt med kompisarna! När man går ner på en bowlinghall hör man alltid mycket skratt och stim. Även om det är lite svårt i början så är det alltid lika roligt när någon får en strike (eller om man är lagd åt det skadeglada hållet, när någon slår klotet i rännan!). Bowling är också en sport som passar perfekt på ett kalas. Både barn och vuxna brukar gilla denna sport, bland annat eftersom den är mycket demokratisk! Det finns både lätta och tunga klot, och för den som hela tiden slår kloten i rännan går det att fälla upp ramper som klotet studsar i på vägen till käglorna.

Kalas med bowling för barnen

Det är vanligt att ha kalas för barnen på en bowlinghall. Barnen får då spela bowling så länge som de orkar för att sedan äta något gott tillsammans. Bowling är en festlig sport som dessutom är ganska lätt att lära sig, vilket gör det till ett bra nöje för ett kalas. Konceptet är som bekant enkelt, det gäller att få ner så många käglor som möjligt med sitt klot. Den maximala poängen som kan uppnås är 300, vilket innebär att man slagit 12 strikes i rad. Detta är dock mycket ovanligt, och inget man bör räkna med att kunna uppnå själv. Men det är alltid kul att ha ett kalas där lite tävling också ingår!

Om du vill ha kalas på en bowlinghall är det bara att höra av dig och fråga om en prisoffert. De flesta bowlinghallar är mycket familjevänliga och anordnar regelbundet kalas för barn. Vem vet, kanske är det någon som tycker så mycket om sporten att han eller hon vill börja spela regelbundet. Även om det inte är så vanligt längre att man spelar bowling i en klubb, så är det faktiskt något som kan vara riktigt kul att göra. Det är en sport som premierar precision och fokus i hög utsträckning, snarare än kämparvilja och fysisk uthållighet, vilket bara det kanske lockar en del som inte är så sportintresserade i vanliga fall.

En annan rolig aktivitet är spel på nätet. På oviksrtf.se kan du läsa om underhållande casinospel och bonuserbjudanden.

Kalas och bowling är en utmärkt kombination